Мати Кузьми Скрябіна заявила про те, що крадуть авторські права на пісні її покійного сина.

Мати загиблого артиста Кузьми Скрябіна Ольга Кузьменко говорить про те, що компанія Moon Records намагається вкрасти авторські права на пісні її сина. Про це вона повідомила в ролику, опублікований на Youtube.

Кузьменко повідомила, що напередодні дня народження Кузьми лейбл " здійснює варварські дії щодо авторських прав Андрія на Youtube-каналі, який був створений Андрієм ще за життя». При цьому подача скарг на контент ніяк не вирішує завдання. Всього було подано близько 38 скарг і всі вони не мали успіху. Хоча за правилами блокування має відбуватися після трьох поданих скарг.

Як припускає Ольга Кузьменко, таке сталося тому що компанія Moon Records в дійсно приховує всі нарахування за авторськими і суміжними правами Кузьми. Наразі у цій справі відкрито кримінальне провадження. Однак поки ніяких результатів немає. Тому мати загиблого співака намагається всіма сила захистити авторські права свого сина.

Вона навіть звернулася за допомогою до Президента України Володимира Зеленського, який був знайомий з Кузьмою Скрябіним.

Ольга Кузьменко пояснює, що в Україні дійсно Інтелектуальна власність вкрай мало захищена і кожен намагається поживитися за рахунок іншої людини. Тим більше, якщо цієї людини вже давно немає в живих.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Нагадаємо, Кузьма Скрябін загинув в автокатастрофі. З незрозумілих причин він скоїв зіткнення з молоковозом. Багато хто вважає, що це аварія був підлаштована спеціально. Тому що Скрябін активно в той час критикував владу і показував те, що насправді відбувається в Україні. Зокрема, він показував як люди живуть у бідних селах.

Раніше Hyser писав про те, що у кліпах Поплавського тепер замість нього виступає його онук.

Також писали, що Молода дружина Павлика розповіла про те, якою вона була в молодості фанаткою співака.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк похвалилася дорогою покупкою.