Якщо ви хочете приготувати щось легке, ніжне та неймовірно смачне, спробуйте ці тефтелі з кабачком у вершковому соусі.

Вони виходять соковитими, м'якими і буквально тануть у роті! Цей рецепт стане знахідкою для тих, хто любить домашню кухню та цінує простоту приготування.

Тефтелі з кабачком у вершковому соусі, кадр з відео

Інгредієнти:

Для тефтелей:

  • Курячий фарш – 500 г
  • Кабачок – 300 г
  • Зелена цибуля – 30 г
  • Панірувальні сухарі – 30 г
  • Сіль, приправи до смаку (сушений часник, паприка)

Для вершкового соусу:

  • Сирний сир – 140 г
  • Вода - 150 мл
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Натерти кабачок на дрібній тертці. Якщо у фарші недостатньо вологи, можна додати його одразу. Якщо фарш рідкий, посоліть кабачок, дайте постояти кілька хвилин, а потім злийте зайвий сік.

    Популярні новини зараз

    Жодної "бусифікації" та вилову на вулицях: як можуть змінити мобілізацію – всі самі рвонуть у ТЦК

    Зодіакальні хижаки: які знаки приховують темний бік і більше за інших схильні стати злочинцями

    Обережно, вогонь! Як приготувати салат з капустою по-корейськи і підірвати смакові рецептори, рецепт

    Хто з чоловіків матиме право виїжджати за кордон у 2025 році: роз'яснення для громадян України

    Показати ще
  2. Змішати курячий фарш з натертим кабачком, нарізаною зеленою цибулею, панірувальними сухарями, спеціями та сіллю. Добре вимісити масу, щоб вона стала однорідною.

    Тефтелі з кабачком у вершковому соусі, кадр з відео

  3. Сформувати невеликі тефтелі та обсмажити їх на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

  4. У чистій сковороді з'єднати сир з водою і злегка прогріти, помішуючи, поки суміш не стане однорідною.

  5. Викласти в соус обсмажені тефтелі, накрити кришкою і гасити на повільному вогні близько 20 хвилин.

Поради для ідеального смаку:

  • Для більш насиченого аромату можна додати до соусу трохи мускатного горіха або свіжої зелені.
  • Якщо хочете надати соусу бархатистої текстури, замініть воду на нежирні вершки.
  • Подавайте тефтелі з гарніром з картопляного пюре, рису чи овочів – так страва стане ще смачнішою!

Тефтелі з кабачком у вершковому соусі, кадр з відео

Ці тефтелі з кабачком у вершковому соусі – справжня знахідка для тих, хто хоче харчуватися смачно та корисно без зайвих зусиль.

Читайте також:

Обережно, вогонь! Як приготувати салат з капустою по-корейськи і підірвати смакові рецептори, рецепт.

Рецепт ідеального сніданку: бананові панкейки з шоколадною начинкою