Настала дуже, а значить настав час дуже смачної виріжки. З гарбузовими стравами зачекаємо до жовтня, а от яблучні можна вже починати готувати.

Навіть сьогодні, на честь першого дня осені: включаємо пісні з альбому Тейлор Свіфт "Red", весело йдемо на кухню та печемо дуже простий, але від цього не менш смачний яблучний пиріг. Повірте, із цим рецептом десерт у вас завжди вийде.

Яблучний пиріг, кадр з відео

Інгредієнти:

яблука - 600 г;
яйця - 4 шт.;
цукор - 160 г;
ваніль - щіпка;
борошно - 160 г.

Приготування яблучного пирога:

1.Очищаємо та нарізаємо невеликими пластинками яблука, видаляємо насіннєві коробочки. Можна полити яблучні шматочки лимонним соком, щоб вони не темніли.

2.Для тесту з'єднуємо яйця з цукром та ваніллю, збиваємо до пишності. У пишну яєчну масу просіюємо борошно, замішуємо тісто. Додаємо в тісто нарізані яблука та акуратно перемішуємо.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися

Показати ще

Приготування яблучного пирога, кадр з відео

Виливаємо пиріг у форму для випікання та готуємо у духовці при 180 градусах 40-45 хвилин. Перші 20 хвилин приготування не можна відкривати духовку. Виходить чудовий класичний яблучний пиріг, який можна після приготування посипати цукровою пудрою.

Читайте також:

Справжня гуцульська смакота: рецепт курячих ніжок, запечених з квасолею та грибами.

Батончики більше не потрібні: рецепт десерту "Баунті", який і справді стане райською насолодою.