Військові під час важких боїв на Донеччині потребували додаткових засобів аеророзвідки, а також - оновлення знищених після чергового обстрілу приладів для виконання бойових завдань.

Необхідну суму в більш ніж 700 тисяч гривень зібрали за лічені дні. Частину засобів команда фонду «Надія» передала військовим під час візиту на Донеччину.

«Під час робочої поїздки на Донбас, зустрілися з Владиславом і його побратимами. Передали дрони, генератор, антену, щоглу та інше необхідне приладдя. Ми не залишаємося осторонь прохань, які надходять від військових і завжди намагаємося надавати їм необхідну підтримку. А оскільки останніми тижнями ситуація на фронті загострюється, то і допомагати потрібно ще більше - над цим і працюємо», — сказав перший заступник парламентського Комітету з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

Зараз, після тяжких боїв на Донбасі, військові відновлюються і знову готуються до відправки на передову. Днями фонд «Надія» підсилив підрозділ ще й двома дороговартісними системами РЕБ - стаціонарною та портативною на авто, а також генераторами та вітамінами для відновлення здоровʼя.

Популярні новини зараз

Маринуємо в рукаві: як приготувати кабачки з часником та гірчицею. Швидкий рецепт

Але ж ще така молода: Тетяна Денисова показала свої фото після перенесеного інсульту

Показати ще

«Це не перша допомога від нашого фонду українським захисникам - сотні fpv-дронів, старлінків, кілька авто, десятки тепловізорів та мавіків від нашої команди отримали військові на різних напрямках. І ми продовжимо цю роботу - будемо підтримувати захисників України стільки, скільки буде потрібно», - резюмувала Віта Присяжнюк, співзасновник БФ молодіжної ініціативи «Надія».