Капусту потрібно промити, видалити верхнє листя і вирізати качан. Нарізаємо капусту середніми кубиками.

Далі в сковороду потрібно налити олію і розігріти. Викладаємо туди капусту, додаємо чорний перець. За бажання можна додати й інші спеції.

Моркву мою, чисту і її потрібно натерти на великій тертці. Викладаємо моркву в сковороду з капустою, перемішуємо.

Капусту потрібно посолити і влийте 50 мілілітрів води. Закрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин. Слідкуйте, щоб не пригоріло.

Рис ретельно промийте кілька разів, поки вода не залишатиметься прозорою і всипте в сковороду з капустою та морквою.

Все перемішайте і влийте 500 мл води.

Додайте до рису з капустою томатну пасту.

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

Поперчіть все.

Додати лавровий лист і довести до кипіння. Закрийте кришкою та готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин.

Вимкніть вогонь і, не відкриваючи кришку, залиште на 10 хвилин.

Читайте також:

Найкраще не працювати: церковне свято 8 березня. Що не можна робити у цей день

Оригінальна закуска "два в одному": рецепт курячих котлет із солоними огірками

Краще їх не викидати: кілька способів повторного використання чайних пакетиків

Ніжно та корисно: рецепт пшоняної каші з бананами