Капусту потрібно промити, видалити верхнє листя і вирізати качан. Нарізаємо капусту середніми кубиками.
Далі в сковороду потрібно налити олію і розігріти. Викладаємо туди капусту, додаємо чорний перець. За бажання можна додати й інші спеції.
Моркву мою, чисту і її потрібно натерти на великій тертці. Викладаємо моркву в сковороду з капустою, перемішуємо.
Капусту потрібно посолити і влийте 50 мілілітрів води. Закрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин. Слідкуйте, щоб не пригоріло.
Рис ретельно промийте кілька разів, поки вода не залишатиметься прозорою і всипте в сковороду з капустою та морквою.
Додайте до рису з капустою томатну пасту.
Лесю Нікітюк "зловили" на вечірці після народження сина: "Вдома мене чекають. Аж плачуть"
Пенсія в 60 - не для всіх: що зміниться вже з 2026 року та кого це торкнеться
Пасинкування перцю після 25 липня: сувора заборона чи останній шанс для врожаю?
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Поперчіть все.
Додати лавровий лист і довести до кипіння. Закрийте кришкою та готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин.
Вимкніть вогонь і, не відкриваючи кришку, залиште на 10 хвилин.
Читайте також:
Найкраще не працювати: церковне свято 8 березня. Що не можна робити у цей день
Оригінальна закуска "два в одному": рецепт курячих котлет із солоними огірками
Краще їх не викидати: кілька способів повторного використання чайних пакетиків