Капусту потрібно промити, видалити верхнє листя і вирізати качан. Нарізаємо капусту середніми кубиками.
Далі в сковороду потрібно налити олію і розігріти. Викладаємо туди капусту, додаємо чорний перець. За бажання можна додати й інші спеції.
Моркву мою, чисту і її потрібно натерти на великій тертці. Викладаємо моркву в сковороду з капустою, перемішуємо.
Капусту потрібно посолити і влийте 50 мілілітрів води. Закрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин. Слідкуйте, щоб не пригоріло.
Рис ретельно промийте кілька разів, поки вода не залишатиметься прозорою і всипте в сковороду з капустою та морквою.
Додайте до рису з капустою томатну пасту.
Зимова катастрофа без тепла, світла, води та газу: українцям радять шукати, де пережити "апокаліпсис"
Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими
Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла
Яка дата - ідеал: 5 перевірених днів, коли у 2025 потрібно ставити ялинку, щоб 2026 був вдалим
Поперчіть все.
Додати лавровий лист і довести до кипіння. Закрийте кришкою та готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин.
Вимкніть вогонь і, не відкриваючи кришку, залиште на 10 хвилин.
Читайте також:
Найкраще не працювати: церковне свято 8 березня. Що не можна робити у цей день
Оригінальна закуска "два в одному": рецепт курячих котлет із солоними огірками
Краще їх не викидати: кілька способів повторного використання чайних пакетиків
