Капусту потрібно промити, видалити верхнє листя і вирізати качан. Нарізаємо капусту середніми кубиками.

Далі в сковороду потрібно налити олію і розігріти. Викладаємо туди капусту, додаємо чорний перець. За бажання можна додати й інші спеції.

Моркву мою, чисту і її потрібно натерти на великій тертці. Викладаємо моркву в сковороду з капустою, перемішуємо.

Капусту потрібно посолити і влийте 50 мілілітрів води. Закрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин. Слідкуйте, щоб не пригоріло.

Рис ретельно промийте кілька разів, поки вода не залишатиметься прозорою і всипте в сковороду з капустою та морквою.

Все перемішайте і влийте 500 мл води.

Додайте до рису з капустою томатну пасту.

Популярні новини зараз

"І будинок, і прораб-злодій": Євген Кошовий з "Квартал 95" та його дружина Ксенія відверто сказали про розлучення

Тривожне падіння в київському дитсадку: дворічний хлопчик з важкою травмою, виховательці оголосили підозру

Маша Єфросиніна розставила всі крапки про зраду чоловіка: "У мене щодня новий образ – навіщо йому ще хтось?"

Квиток в універ більше не врятує: українцям закручують гайки з мобілізацією студентів та викладачів

Показати ще

Поперчіть все.

Додати лавровий лист і довести до кипіння. Закрийте кришкою та готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин.

Вимкніть вогонь і, не відкриваючи кришку, залиште на 10 хвилин.

Читайте також:

Найкраще не працювати: церковне свято 8 березня. Що не можна робити у цей день

Оригінальна закуска "два в одному": рецепт курячих котлет із солоними огірками

Краще їх не викидати: кілька способів повторного використання чайних пакетиків

Ніжно та корисно: рецепт пшоняної каші з бананами