Білоруський лідер, який сам оголосив себе президентом, висловив свою думку щодо усунення білоруських спортсменів від участі у міжнародних змаганнях через війну в Україні.

Про це інформує Белта.

За словами Лукашенка, таке рішення було ухвалено Міжнародним олімпійським комітетом з метою урізати присутність Білорусі та Росії на світовій арені у всіх сферах.

"Тема головна - задушити нас із Росією, щоб ніколи не виникли десь, щоб нас не було на цій планеті, щоб наша цивілізація зникла взагалі", - цитує Лукашенко

При цьому Бацька щиро не розуміє, за що мають страждати "безневинні білоруси", забуваючи уточнити, за що страждають українці, які щодня помирають та отримують каліцтва через російську агресію.

Трохи раніше Олександр Лукашенко прокоментував вкиди про те, що ЗСУ планують напад на Придністров'я. У мережі з'являлося багато інформації про те, що українська армія перебуває вже біля кордонів псевддержави, але в результаті так нічого й не сталося, за винятком паніки серед цивільного населення Придністров'я, багато з яких екстрено евакуювалися до Молдови.
"Їм (Україні – прим.) невигідно. Захід хотів би одним ударом вирішити проблему з Росією і в Придністров'ї закрити цю "сіру діру", як вони кажуть, і об'єднати Молдову, запхати її до Румунії або зробити прозахідною. Це їхня мета. Українцям це не треба. Я не вірю, що українці одуріють і розв'яжуть якийсь другий фронт", - сказав Лукашенко.
Читайте також:
Популярні новини зараз

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще