Для приготування салату знадобиться тільки сама локшина швидкого приготування, олія та спеції в салат не йдуть.

Яйця потрібно попередньо відварити. Очищаємо охолоджені яйця і нарізаємо їх, як і інші інгредієнти.

Кукурудзу відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина.

Ковбасу потрібно нарізати дрібним кубиком. При нарізці важливо відштовхуватися від розміру зерен кукурудзи - так салат виглядатиме акуратніше і апетитніше. Крім вареної підійде будь-яка копчена ковбаса чи шинка.

Огірок також потрібно нарізати дрібним кубиком, відрізавши кінчики. Важливо! Обов'язково спробуйте, чи не гірчить огірок – такий плід зіпсує всю страву.

Складіть всі складові салату в миску, туди викладіть кукурудзу.

Популярні новини зараз

Батарея замість бензину: новий Ford Puma Gen-E приїхав в Україну й обіцяє перевернути уявлення про дешевий електрокросовер

Ваш знак Зодіаку зберігає суперсилу: дізнайтеся про свій таємний талант, поки ніхто не здогадався

Перець по-корейськи, який зникає першим на столі: рецепт для зимових запасів

Долар шокує українців? Чи злетить курс до 42 гривень вже цього місяця, прогноз курсу валют

Показати ще

Дрібно поламайте брикет локшини у салатник. Перемішайте. Заправте салат з локшиною роллтон майонезом або сумішшю майонезу та сметани. Ви можете відразу подавати салат до столу - тоді ролтон залишиться хрустким, як чіпси або сухарики. Або почекати і подати пізніше - локшина розм'якне, додавши салату цікавий смак.

Читайте також:

Ніжче не буває: рецепт тонких млинців на молоці з медовим поливанням