Сьогодні, 21 лютого, свої іменини святкують володарі шести імен: Михайло, Макар, Антон, Олександра, Агата, Василиса.

Докладніше про ці імена читайте у нашому матеріалі.

Ім'я Михайло є рідкісним та незвичайним вибором для новонароджених у цей час. Воно має давню історію та перекладається як "рівний Богу". Хлопчики, названі Михайлом, зазвичай є самостійними і рано беруть він відповідальність за домашні справи. Вони можуть бути уразливими, але завжди ставляться до оточуючих дружелюбно. Крім того, вони цінують справжню дружбу та люблять тварин.

Ім'я Антон має давньоримське походження і перекладається як "гідний похвали". Хлопчики, названі Антоном, зазвичай є чесними та товариськими, але можуть бути різкими та категоричними. У дорослому віці вони стають працелюбними, тактовними та комунікабельними. Крім того, вони підходять до будь-якої ситуації з погляду раціоналізму.

Олександра - це жіноче ім'я, яке перекладається з грецької як "захисниця". Дівчатка, названі Олександрою, зазвичай є розумними, сильними та харизматичними. Іноді вони вирізняються підвищеною жвавістю. У дорослому віці вони стають товариськими жінками з багатою уявою. Крім того, вони неконфліктні, але потайливі в сімейному житті.

Макар - це чоловіче ім'я, що має грецьке походження та перекладається як "щасливий". Хлопчики, названі Макаром, можуть бути невпевненими у собі в дитинстві, тому їм потрібна підтримка батьків. У дорослому віці вони стають скромними та врівноваженими. Їх головними недоліками можуть бути лінивість і уразливість.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Показати ще

Агата - це давнє грецьке ім'я, яке означає "хороша". Цікаво, що в дитинстві Агата була дуже розумною та наполегливою, завжди приймала розумні рішення. У дорослому віці Агата стає спокійною та сильною особистістю, проте її емоційність завжди залишається високою. Ще один цікавий факт про ім'я Агата – це зайва мрійливість, але водночас аналітичний склад розуму.

Василиса - це також давнє грецьке ім'я, яке перекладається як " цариця " . У дитинстві Василина була потайною і веселою, легко спілкувалася з усіма. У дорослому віці вона стає дуже цілеспрямованою та натхненною, що допомагає їй досягати успіху у будь-якій роботі. Головна якість Василіси - це її працьовитість, яка дозволяє їй досягати поставленої мети.

Читайте також: