важливо!

  • Якщо ці ласощі готуються для дітей, то сир краще використовувати натуральний сільський, з високим відсотком жирності.
  • Для тих, хто слідкує за своєю фігурою, можна взяти знежирений продукт.
  • Замість цукру зовсім не доречним буде мед або цукрозамінник.
  • Банани краще використовувати добре стиглі, щоб вони дали більше солодощі десерту.

Банани помийте, очистіть, наріжте невеликими шматочками та відправте в чашу блендера.

Подрібніть банани до пюре, якщо не виходить, і банан залишається шматочками, потрібно додати трохи кип'яченої холодної води і знову включити блендер на пару хвилин.

Додайте до банану сир і сметану. Якщо сир надто сухий або зернистий, то краще заздалегідь протерти його через сито. Сметану можна використовувати будь-якої жирності. Для покращення смаку можна покласти щіпку ваніліну.

Блендер збийте всі інгредієнти до отримання однорідної по консистенції маси.

За смаком додайте цукор, мед або будь-який інший підсолоджувач. Ще раз перемішайте усі інгредієнти блендером. Сирна маса повинна стати трохи пишною та повітряною при збиванні.

Популярні новини зараз

Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Показати ще

Читайте також:

Вона це вам пригадає: що не люблять орхідеї і як вони вам можуть помститися

Росіянам таке тільки сниться: археологи знайшли найдавніший туалет, у якому можна було спускати воду

Батьківські поминальні суботи: що потрібно принести до церкви