Сьогодні, 15 лютого, у світі відзначають іменини усі, кого при народженні назвали Василь.

Саме ім'я Василь має давньогрецьке походження та означає "цар". Спершу хлопчиків називали "Басилейос", а пізніше це змінилося на "Василіос". А далі відбулася адаптація імені під "Василь".

З самого дитинства Василь дуже тихий і спокійний хлопчик, чим дуже відрізняється від своїх буйних однолітків. Його батьки не знають проблем – їх не викликають до школи, не лають сусіди, не навідується у гості дільничний. Василеві подобається читати книги на самоті, тому друзів у нього не надто багато. Він добре навчається завдяки природній допитливості.

Вже у віці Василь стає дуже приємним у спілкуванні, він здатний легко зачаровувати оточуючих. У цей період у нього з'являється багато друзів, яких він цінує, і до яких готовий завжди прийти на допомогу, хоча й висуває досить високі вимоги до всіх своїх знайомих. Дуже доброзичливий і ніколи не покаже негативного ставлення до інших людей.

Жінкам Василь дуже подобається. Він здатний зачарувати і не розчарувати, чим захоплює жінок, які одразу бачать його сильні сторони і тягнуться до нього.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще