Є певні предмети в будинку кожного, які необхідно викинути, щоб вони не притягнули до будинку біди та нещастя.

У нашому матеріалі ви прочитаєте про предмети, які у східній культурі прийнято вважати "магнітами бід".

Старе взуття. Особливо це стосується домашніх капців, які накопичують негативну енергетику. Краще періодично оновлювати взуття на нове, це стосується гардеробу.

Розбиті дзеркала. Розбиті дзеркала не можна тримати у будинку, про це знають навіть діти. Вважається, що воно спотворює позитивну енергію, перетворюючи її на темну. Не можна навіть, щоб цілі дзеркала висіли перед вхідними дверима.

Розбитий посуд. Будь-який посуд, що тріснув і надщерблений, - це до біди. Викидайте таку без краплі сумніви та жалю, вона не буде коштувати ваших сліз у майбутньому.

Бруд, пил та сміття. Брудна підлога відлякує гроші, пил навколо – до погіршення здоров'я. А разом із сміттям накопичується погана енергетика. Брудний посуд, якщо він є, повинен лежати в раковині. Сміттєві пакети не можна збирати і не можна ставити до вхідних дверей – ні зовні, ні зсередини.

Популярні новини зараз

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Фотографії. Фотографії не повинні бути потертими, навіть якщо вони старі. Потрібно звернутися до фахівців з відновлення та оцифрування фотографій.

Подарунки від людей, які вам не подобаються. Подарунок від неприємної людини може зіграти злий жарт з вами. Вони висмоктуватимуть із вас енергію. Не виключено, що ця річ діятиме, як прокляття чи пристріт.

Речі померлих людей. Ці речі безпечні для сторонніх людей, а ось для близьких та домочадців – вони можуть притягнути енергетику померлого. Краще роздати ці речі тим, хто їх потребує, необов'язково потрібно викидати.

Старий віник. Старі віники приносять лише лиха. Через такий віник можна заманити хвороби, втрачати успіх у всіх сферах життя. Предмети, які допомагають оновлювати енергетику будинку за допомогою збирання, потрібно систематично замінювати на нові.

Рослини з голками. Кактуси, троянди, шипшина блокують позитивну енергетику. Якщо ви хочете завести кактус, то поставте його поруч із комп'ютером або телевізором, але лише один, не більше.

Читайте також: