Фрукти - одні з базових продуктів, які мають своє окреме місце у холодильнику та на столі. Але не всі знають, що деякі фрукти краще не зберігати разом, оскільки вони псуються.
Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.
Є певні поєднання фруктів, які категорично не рекомендується тримати поруч, оскільки відбувається прискорене дозрівання одного з них.
Таких пар, що ворогують, кілька, і часто їх навіть у супермаркетах кладуть окремо один від одного.
Яблука + апельсини. Навіть якщо вони лежать не поряд, а на невеликій відстані один від одного, все одно у них запустяться процеси дозрівання, які через деякий час призведуть до гниття.
Яблука + банани. Слід сказати, що їх не можна залишати не лише поряд один з одним, а й поряд з іншими фруктами. Адже вони обидва містять у своєму складі речовини, які прискорюють дозрівання та псування інших фруктів.
Сильне похолодання, сніг та шторм: погода несе різкі потрясіння – прогноз здивує
Світла немає, а графік каже, що має бути? Ось що робити, коли електроенергія зникає без попередження
Фронтмена СКАЙ Олега Собчука терміново доправили до лікарні в предінфарктному стані, фанати в паніці
Полийте буряки солоною водою - і станеться те, про що мовчать агрономи
Слід зазначити, що для запобігання перезріванню бананів їх слід класти в холодильник, попередньо замотавши кожен банан у харчову фольгу.
Якщо ж вам навпаки потрібно, щоб банани або яблука дозріли швидше до потрібного рівня, то покладіть їх поряд з іншими фруктами.
Читайте також:
