Бургерам віддають перевагу всі беззастережно - і дорослы, і діти. Їх їдять на сніданок, на вечерю та під час перекушування. Багато хто любить їх за те, що це завжди швидко, ситно та зручно.
Традиційно бургер це різновид бутерброду, який складається з акуратно складених між двома булочками інгредієнтів: котлети, листя салату, часточки помідора та скибочки сиру. Але варіантів цих ласощів безліч, а це означає, що догодити вийде кожному!
Дізнайтеся найнезвичайніший рецепт.
Складові:
- локшина швидкого приготування 2 пачки;
- яйця 2 штуки;
- сіль за смаком;
- мелений чорний перець до смаку;
- олія 2 ст. ложки;
- яловичий фарш 450 г;
- мелений сушений часник ½ ч. ложки;
- сир 4 скибочки;
- помідор 1 штука;
- зелений салат ½ пучка;
- кетчуп на смак.
Насамперед потрібно приготувати локшину без спецій з інструкції на упаковці. Її потрібно відкинути на друшляк і промити у холодній воді.
Яйця збиваємо вилкою і додаємо до локшини, солимо і перчимо на смак, добре перемішуємо.
У сковороді розігріваємо половину олії. Ставимо туди кулінарне кільце і наповнюємо його частиною локшини.
Локшину потрібно притискати лопаткою на дно і обсмажити таким чином з двох сторін по 3-4 хвилини до золотистого кольору. Усього потрібно приготувати 8 таких заготовок.
Яловичий фарш потрібно змішати з сіллю, перцем і меленим часником, добре відбити масу і сформувати 4 однакові плоскі котлети.
У сковороді розігріваємо масло, що залишилося. Обсмажуємо котлети по 4 хвилини з кожного боку. За хвилину до готовності викладаємо на кожну скибочку сиру і накриваємо сковороду кришкою.
Популярні новини зараз
Показати ще
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Нарізаємо помідори кружальцями. Половину «булочок» змащуємо кетчупом або іншим соусом, зверху викладаємо котлети, листя салату та помідори. Накриваємо бургери "булочками".
Читайте також: