Всі знають, що гарбуз – дуже корисний та дієтичний овоч. Ще б пак, він багатий каротином, вітамінами групи B, РР, Е, С, антиоксидантами, залізом, магнієм, калієм, фосфором, цинком тощо. Дивно те, що гарбуз можна додавати не тільки до м'ясних страв, а й до салатів та десертів. А смак драників з гарбуза зовсім здивує кожного.

  • гарбуз – 400 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • чеснок – 1 зубчик;
  • яйце – 1 шт;
  • петрушка подрібнена – їдальня ложка;
  • мука – 3 ст. л.;
  • сіль, чорний мелений перець – до смаку;
  • олія для смаження - кілька столових ложок.

Гарбуз помийте і очистіть від шкірки, натріть м'якоть на великій тертці або пропустіть через м'ясорубку.

Додайте дрібно|мілко|

Потім додайте|добавляйте| яйце і перемішайте. Всипте муку|борошно| і знову розмішайте.

Розігрійте сковороду, влийте масло|мастило| і викладайте гарбузове тісто столовою ложкою, трохи притискаючи драники, щоб вони не були "товстими".

Популярні новини зараз

Ніч, коли бажання збуваються самі: таємні ритуали Велесової ночі, про які мовчали відьми

500 грн за ялинку на дзеркалі: за що в Україні карають водіїв на місці

Паштет, який зникає швидше, ніж остигає каструля: найніжніша намазка з курки та горіхів, рецепт

Росія випробовує нову зброю над трьома областями: у ЗСУ розкрили, чи врятує нас ППО

Показати ще

Обсмажуйте по обидва боки на середньому вогні до золотистої скоринки.

Коли викладатимете драники на тарілку, то спочатку застеліть її паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.

Драники з гарбуза можна подавати зі сметаною чи соусом.

Читайте також:

Коли ліньки займатися качаном капусти: як приготувати ліниві голубці на сковорідці

Не купуйте це: до України завезли небезпечний закордонний арахіс. Що потрібно знати

Сніданок по-купецьки: як приготувати повітряний омлет з беконом у духовці