Всі знають, що гарбуз – дуже корисний та дієтичний овоч. Ще б пак, він багатий каротином, вітамінами групи B, РР, Е, С, антиоксидантами, залізом, магнієм, калієм, фосфором, цинком тощо. Дивно те, що гарбуз можна додавати не тільки до м'ясних страв, а й до салатів та десертів. А смак драників з гарбуза зовсім здивує кожного.
- гарбуз – 400 г;
- цибуля – 1 шт;
- чеснок – 1 зубчик;
- яйце – 1 шт;
- петрушка подрібнена – їдальня ложка;
- мука – 3 ст. л.;
- сіль, чорний мелений перець – до смаку;
- олія для смаження - кілька столових ложок.
Гарбуз помийте і очистіть від шкірки, натріть м'якоть на великій тертці або пропустіть через м'ясорубку.
Додайте дрібно|мілко|
Потім додайте|добавляйте| яйце і перемішайте. Всипте муку|борошно| і знову розмішайте.
Розігрійте сковороду, влийте масло|мастило| і викладайте гарбузове тісто столовою ложкою, трохи притискаючи драники, щоб вони не були "товстими".
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Обсмажуйте по обидва боки на середньому вогні до золотистої скоринки.
Коли викладатимете драники на тарілку, то спочатку застеліть її паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.
Драники з гарбуза можна подавати зі сметаною чи соусом.
Коли ліньки займатися качаном капусти: як приготувати ліниві голубці на сковорідці
Не купуйте це: до України завезли небезпечний закордонний арахіс. Що потрібно знати