Посол України у Берліні Олексій Макєєв зробив несподівану заяву. Він публічно сказав, що зупинити Росію допоможе лише наявність ядерної зброї в Україні.

Цю інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на посла України у Берліні.

Новий посол України в Берліні Олексій Макєєв дав відверте інтерв'ю, в якому заявив, що Україна поки що не просила Німеччини бойових літаків.

«Все залежатиме від ситуації на полі бою. Якщо я отримаю таке прохання від наших військових, ми розмовлятимемо на цю тему з партнерами… за зачиненими дверима та в довірчій атмосфері», - відповів на запитання про літаки Олексій Макєєв.

Крім цього, він прямо сказав, що наявність ядерної зброї на території України розставить усі крапки, і Путін буде змушений відмовитися від своїх шалених амбіцій.

«Лише ядерна зброя може дати Україні гарантії безпеки, – заявив посол України у Берліні Макєєв. Він зрозумілою мовою пояснив, чому Україні потрібна ядерна зброя і додав, що найближчим часом розпочнеться така дискусія», - підписано відеоролик у популярному месенджері.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Також український дипломат сказав, що Україна продовжує працювати із західними партнерами над тим, щоб скоріше звільнити тимчасово окуповані території. Він наголосив на тому, що на даний момент в України та її партнерів лише одна мета – вигнання окупантів.

Читайте також:

Після березня буде «бавовна» у Москві: військовий ЗСУ розповів про секретний план української армії проти Кремля

Захоплення території Росії: Зеленський розповів про плани ЗСУ

Карти показали багато цікавого: таролог розповіла, що відбудеться 24 лютого на річницю путінського вторгнення.