Кулінарні експерти поділилися дуже простим рецептом, який припаде до душі, як дорослим, так і дітям. Зараз йтиметься про ліниві голубці, які можна приготувати досить швидко і без будь-яких витрат.

Цей рецепт був опублікований на сайті «1000.menu»

Для того щоб приготувати смачні ледачі голубці в сметанно-томатному соусі, знадобиться кілька інгредієнтів: 500 гр м'ясного фаршу, 150 гр капусти, 70 гр пропареного рису, 1 невелика цибуля, маленька морква в кількості 1 шт, 200 гр с пасти, 1 яйце та сіль, перець – за смаком.

Насамперед потрібно взяти молоду капусту, щоб голубці швидше приготувалися. Спочатку варимо рис до напівготовності, дрібно шаткуємо молоду капусту і заливаємо її окропом.

Після цього переходимо до овочів: цибуля нарізається, а морква натирається на тертці. Потім потрібно змішати в мисці фарш, подрібнені овочі, рис, куряче яйце та спеції, всю цю справу потрібно добре перемішати.

Потім потрібно дійти до формування лінивих голубців. Бажано руками робити форми у вигляді тефтель. Після формування потрібно скласти голубці щільно один до одного на сковороду, але додавати олію не потрібно, оскільки буде сметано-томатний соус.

Популярні новини зараз

"Мовчить не просто так": Фагот з ТНМК натякнув, чому Софія Ротару уникає теми війни в Україні

Змусять молодь повернутися в Україну: голова ради резервістів назвав головні умови

У Києві спіймали "позашляхову ракету" Lamborghini за мільйон: рідкісний суперкар з Range Rover у хвості

Потап змінив ім'я та життя: чим займається артист у Маямі день і ніч, українцям у війну про таке тільки мріяти

Показати ще

Для приготування соусу потрібно змішати сметану, томатну пасту, трохи солі та при необхідності розбавити водою (половини склянки буде достатньо). Цією сумішшю необхідно залити голубці у сковорідці, соус повинен покривати блюдо майже повністю. Включається середній вогонь, і ліниві голубці гасять близько 40 хвилин (тут все залежить від капусти). Якщо соус повністю не покриває блюдо, його можна кілька разів перевернути.

Читайте також:

Страва з душком: як правильно смажити рибу, щоб не було неприємного запаху по всій квартирі

Дешево та різноманітно: скільки можна приготувати страв із усього однієї курки

Справжня панська страва: готуємо плов із курячими сердечками. Рецепт