Складові:

  • куряче філе 400 гр;
  • панірувальні сухарі 100 гр;
  • чіпси 20 гр;
  • олія 100 мл;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • пшеничне борошно 100 гр;
  • курячі яйця 1 шт.

М'ясо необхідно очистити від шкіри та кісток і порізати на невеликі шматочки завтовшки близько 1 см. Заготовки роблять довгастими або овальними, а для дітей можна сформувати фігурки.

Для нагетсів зазвичай використовують куряче філе або грудку. Однак ті, хто любить пожирніше, можуть взяти стегна.

Курячі яйця розбиваємо у глибоку ємність. Їх потрібно збити вилкою або віночком у пишну піну приблизно 1-2 хвилини. Сильно збивати не потрібно, потрібно просто якісно перемішати жовтки з білками.

Чіпси з будь-яким смаком подрібніть руками, помістивши у невеликий пакетик. Можна використовувати кулінарний молоточок, але тоді помістіть пакетик з чіпсами в додатковий пакет, щоб паніровка не розлетілася по робочій поверхні.

Змішуємо в глибокій ємності подрібнені чіпси з панірувальними сухарями - така паніровка після обсмажування стає хрумкою, смачною та яскравою на вигляд.

Популярні новини зараз

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Опускаємо шматочки курки спочатку в муку, потім в яйце, а далі в сухарі.

Обсмажте нагетси з одного боку близько 2-3 хвилин на середньому вогні, переверніть і обсмажте ще 2-3 хвилини.

Зазвичай нагетси подають з майонезом та кетчупом, але ви можете вибрати будь-який інший соус - від кисло-солодкого до гострого. Прикрасьте закуску листям салату та іншою зеленню. На гарнір відмінно підійде картопля, рис чи спагетті.

Читайте також:

Страва з душком: як правильно смажити рибу, щоб не було неприємного запаху по всій квартирі

Кришталево прозорий та смачний: як приготувати холодець без плівки з жиру

Рецепт домашнього тірамісу: тепер ви не підете у кафе заради цього десерту