Усі у світі знають, що Конор МакГрегор любитель скандалів. Ще б пак, він був заарештований за звинуваченням у зґвалтуванні, а також відзначився підлим ударом боксера-аматора в одному з матчів з боксу. Ось тільки кажуть, що за всі гріхи в житті доводиться розплачуватись і, схоже, попередження МакГрегор уже отримав із неба.

Так, стало відомо, що боєць змішаних єдиноборств та учасник Ultimate Fighting Championship (UFC) Конор МакГрегор став учасником ДТП – його під час поїздки велосипедом збив автомобіль.

Спортсмен опублікував кадри з місця події на своїй сторінці в Instagram .

За словами Конора МакГрегора, наслідки ДТП були б трагічними, якби не його спортивна підготовка та вміння згрупуватися.

За словами зірки UFC, водій не побачив його через яскраве сонце і протаранив "на повній швидкості".

"Щойно в мене ззаду врізалася машина. Осліплений сонячним світлом водій мене не бачив. Влетів у мене на повній швидкості. Слава богу, мій час ще не прийшов. Дякую також боротьбі та дзюдо. Знання про те, як правильно згрупуватися, врятувало мені життя" ", - написав МакГрегор.

Популярні новини зараз

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Вже відомо, що МакГрегор не сильно постраждав внаслідок ДТП, оскільки самостійно зміг зняти наслідки аварії на свій смартфон. Пізніше він також виклав у соцмережі фотографію, продемонструвавши довгу подряпину на сідниці.

Зазначимо, що не всі знайшли слова співчуття щодо небезпечної ситуації у житті МакГрегора. Так, наприклад, екс-чемпіон UFC у двох дивізіонах Генрі Сехудо через ДТП підколов головну зірку промоції Конора МакГрегора, висміявши його витривалість.

"Радий, що з тобою все гаразд. Чув, що ти їхав велосипедом, оскільки в тебе закінчився бензин", - написав Сехудо на своїй сторінці у Twitter.

До речі, не зайвим буде нагадати, що МакГрегор неодноразово освідчувався в любові до Путіна.

"Я обожнюю Путіна, він крутий мужик", - говорив неодноразово боєць.

Більше того, коли під час ЧС-2018 МакГрегор був у Росії, то там він зустрічався з Володимиром Путіним і навіть подарував йому першу випущену пляшку свого віскі.

А ще батькові МакГрегора не сподобалося свого часу, як про спільне фото сина та Володимира Путіна висловився український Президент Володимир Зеленський. Раніше Зе під час зустрічі з ірландськими політиками заявив, що перестав бути фанатом Конора Макгрегора через підтримку Росії.

"Зеленський, бійся у своїй війні і тримай ім'я мого сина подалі від свого [гребаного] рота", - писав Тоні Макгрегор у соціальних мережах.

Читайте також:

Потужна ляпас Путіну: в Україну прибуло унікальне озброєння, яке вдарить по хворому місцю армії РФ

Колискова» для орків: Семен Слєпаков, який виїхав з Росії, видав черговий хіт, який тягне на кримінальну справу

У Москві масштабна пожежа: люди в паніці біжать від вогню, що пожирає все на своєму шляху