Котлети готувати досить легко. Головне взяти за базу будь-який вид м'яса і в нього можна додати все, що завгодно - зелень, овочі, різні паніровки, спеції, булочки, хліб, будь-яку крупу. А ті люди, які практикують вегетаріанство, можуть замість тваринного білка використовувати рослинний.
Ми сьогодні розглянемо рецепт приготування котлет із квасолі та фаршу. Рецепт був взяти з YouTube-каналу "Домашні рецепти від Natalia Sus"
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Наперед необхідно підготувати квасолю. Її слід замочити на ніч у холодній воді, а зварити вранці, заздалегідь посоливши.
ТЦК йдуть на нові хитрощі: відстрочки, інвалідність і навіть бронь від мобілізації не врятують
Ілона Гвоздьова вперше розповіла правду про розлучення з чоловіком: "Кільце на пальці. Серце зайняте"
Помідори та огірки під одним дахом: чи можливий союз у теплиці
Жодний магазин не зрівняється: готуємо кабачкову ікру, як у найкращі радянські часи
Потім через м'ясорубку слід пропустити цибулю, квасолю і м'ясо (якщо ви не підготували попередньо фарш). У цю суміш додаємо часник, який необхідно натерти на дрібній тертці.
Після цього додаємо туди збиті яйця, солимо, перчимо і добре вимішуємо. Далі формуємо котлетки і складаємо на посипаному борошном обробній дошці.
В окремій тарілці збиваємо яйця, солимо, перчимо і додаємо трохи води. У цю суміш ми будемо обволікати наші котлети, попередньо обсипавши їх мукою.
Смажити котлети вимагає з двох боків до золотистої скоринки. Після смаження можна злегка протушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою в сковороді.
Читайте також: