Котлети готувати досить легко. Головне взяти за базу будь-який вид м'яса і в нього можна додати все, що завгодно - зелень, овочі, різні паніровки, спеції, булочки, хліб, будь-яку крупу. А ті люди, які практикують вегетаріанство, можуть замість тваринного білка використовувати рослинний.
Ми сьогодні розглянемо рецепт приготування котлет із квасолі та фаршу. Рецепт був взяти з YouTube-каналу "Домашні рецепти від Natalia Sus"
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Наперед необхідно підготувати квасолю. Її слід замочити на ніч у холодній воді, а зварити вранці, заздалегідь посоливши.
Злет цін на електроенергію з 31 липня: кого це зачепить і що варто знати
Трагедія у кав’ярні: СБУ зірвала кривавий теракт у центрі Києва, спланований на годину-пік
Пасинкування перцю після 25 липня: сувора заборона чи останній шанс для врожаю?
Чому у баклажанів в'яне листя під сонцем - і чому не варто відразу бігти за лійкою
Потім через м'ясорубку слід пропустити цибулю, квасолю і м'ясо (якщо ви не підготували попередньо фарш). У цю суміш додаємо часник, який необхідно натерти на дрібній тертці.
Після цього додаємо туди збиті яйця, солимо, перчимо і добре вимішуємо. Далі формуємо котлетки і складаємо на посипаному борошном обробній дошці.
В окремій тарілці збиваємо яйця, солимо, перчимо і додаємо трохи води. У цю суміш ми будемо обволікати наші котлети, попередньо обсипавши їх мукою.
Смажити котлети вимагає з двох боків до золотистої скоринки. Після смаження можна злегка протушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою в сковороді.
Читайте також: