Коли картопля набридла як гарнір до обіду, можна спробувати приготувати інші варіанти страв за участю цього овочу.
Складові:
- картопля 6-7 шт;
- спеції, сіль та перець за смаком;
- 1 яйце;
- 2 ст.л муки;
- панірувальні сухарі;
- олія для смаження.
соус:
- 1 цибулина;
- олія для смаження;
- сіль та перець за смаком;
- 2-3 ст.л сметани чи вершків.
Бульби картоплі потрібно добре помити і відварити у підсоленій воді до готовності 20-30 хвилин. Відвар зливаємо, а картопля потрібно розм'якшити товкучкою в пюре або скористатися м'ясорубкою.
З картопляного тіста сформуйте 8-10 невеликих грудочок, кожен викладете на дощечку, присипану мукою, придавіть долонькою, щоб вийшли плоскі коржики.
Смажте їх на середньому вогні з обох боків до легкої рум'яної скоринки приблизно по 3 хвилини з кожної.
ЗНО для учнів 9 класів: нова ініціатива змінить українську освіту
Українці на межі продовольчого шоку: що чекати від цін на продукти перед Великоднем
Як отримати врожай огірків, щоб сусіди втрачали спокій та сон, цей найбільший секрет городників
Зростання пенсій, обвал цін на ліки, масова мобілізація, заборона на риболовлю та лікарняні: квітень багато змінить
Читайте також:
У киян є свій секрет: як легко приготувати котлети по-київськи в домашніх умовах
Сім'я буде у захваті: як приготувати картопляну запіканку з фаршем та грибами. Рецепт
Стародавній секрет розкритий: чому жінкам необхідно їсти рибу