Сирники – традиційна та звична страва для більшості українців. Але новий спосіб приготування може надати їм особливих ноток.
Суть цього способу приготування сирників у тому, що сирники обсмажуються до напівготовності, та був потрапляють у сметанний соус і запікаються 20-25 хвилин. До речі, якщо цей соус залишається, його можна використовувати для подачі будь-якої випічки.
складові
Для сирників:⠀
- сир – 500 г;
- яйця – 2 шт;
- борошно - 150 г;
- сіль та цукор за смаком.
Для соусу:
- вершки – 300 мл;
- цукор – 50 г.
Для сирників сир потрібно розім'яти вилкою, додати яйця та перемішати. Далі додаємо всі сухі інгредієнти та перемішуємо масу до однорідності.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Змочуючи руки в гарячій воді, формуємо з маси, що вийшла, невеликі круглі сирники діаметром приблизно 10 см і товщиною приблизно 2 см. Готові сирники викладайте на припилену борошном робочу поверхню.
У кількох краплях олії потрібно обсмажити сирники з двох сторін до золотистого кольору - до готовності не доводити .
Тим часом змішайте сметану та цукор.
Смажені сирники викладаємо у форму для випічки. Залийте їх соусом та запікайте в духовці 5-10 хвилин.
Подавайте на стіл гарячими. Можете додати до своїх сирників ягоди, лимонну цедру, варення, цукрову пудру або мед – на свій смак.
Читайте також:
Соковиті та пухкі, як у дитинстві: як приготувати сирники за бабусиним рецептом
"Сирна корівка": як приготувати найніжніший сирник за незвичайним рецептом
Тане в роті: як зробити соковитий чорно-білий сирник. Простий рецепт