Квашена капуста має великий успіх у господинь. Адже, крім того, що таку капусту можна споживати як окрему страву, вона ще й використовується як начинка для пиріжків і вареників, а також послужить доповненням для приготування інших страв, наприклад капустняку.
Однак буває так, що квашена капуста надто кисла, і це псує страву. Багато хто намагається промити таку капусту воду, сподіваючись, що це зіб'є кислоту. Чи правильно це, інформує сайт 24 Канал.
Повідомляється, що промивати квашену капусту насправді немає необхідності, оскільки вода зіпсує смак та аромат капусти, чим позбавить блюдо необхідної кислинки.
Експерти рекомендують надто кислу капусту віджати від маринаду та приправити спеціями. Можна також додати більше білокачанної капусти або моркви, яка вбере зайву кислоту і розсіє смак.
Що ж до спецій, то для квашеної капусти відмінно підійдуть такі спеції: майоран, кмин, запашний перець і лавровий лист. Вони посилять смак інгредієнта та гармонійно доповнять його аромат.
Забрати зайву кислотність допоможуть сушені гриби. Можна приготувати вареники або картопляні зрази з капустою, у яких кислота квашеної капусти зіграє на руку.
Які надбавки до пенсій можуть отримати українські пенсіонери у квітні 2025 року
"Шахеди" літають та скидають вибухонебезпечні предмети: у МВС попередили українців, побачите це - не наближайтесь
Бабуся Ані Трінчер розповіла про пластичні операції внучки: "Була мила, гарненька дитинка. А тепер..."
Весна прийшла, а ціни кусаються: скільки коштують помідори та огірки в Україні перед Великоднем
Читайте також: