Кожен новий день несе у собі енергетику імені. Вважається, що дитину необхідно називати строго тим ім'ям, яке закріплено ангелом за днем ​​народження.

Вірити цьому чи ні - справа кожного, але кого привітати 9 січня з іменинами читайте в нашому матеріалі.

День ангела (іменини) 9 січня відзначають: Антоніна, Степан, Тихон, Федір.

Степан. Носій цього імені буде серйозним та привабливим чоловіком, зі стійкою психікою та сильним характером. Степан досягає популярності у однолітків, у тому числі через силу волі.

Тихон. Тихон - це завжди справжнісінький щирий друг, який щиро дорожить честю, любить спорт і має хороші спортивні задатки. Має спокійний характер, все прораховує у своїй голові, і тільки потім береться за справу.

Федір. Любить досягати успіху через вирішення складних завдань, які іншим не під силу. Часто освоює професію в технічній сфері, хоча може досягти успіху і в творчих напрямках, наприклад, у письменстві чи журналістиці. Є дуже хорошим сім'янином, дбайливим батьком та ніжним чоловіком.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Показати ще

Антоніна. В Антоніні уживаються дві людини одночасно – одна з них м'яка, а друга жорстока. Вона може бути веселою і навіть безтурботною, а за хвилину серйозною та зосередженою. Вона завжди відповідальна та раціональна. Є приємною співрозмовницею та подругою.

Читайте також: