Розпочата 24 лютого Путіним війна з Україною стала початком кінця великої путінської недоімперії. Акела промахнувся, і тепер стратегія Кремля побудована навколо однієї-єдиної ідеї – ідеї збереження життя Володимира Путіна.

Детальніше про це інформує сайт 24Канал, посилаючись на російського опозиційного журналіста Ігоря Яковенка.

Експерт зазначив, що так звана "спеціальна військова операція" від "денацифікації" та "демілітаризації" України дійшла до збереження життя Путіну.

"Головне завдання Путіна - врятувати собі життя. Тому що зрозуміло, що українська армія, що здійснює наступ, фактично стає йому на горло. Куди його дінуть після того, як українська армія вийде на межі 1991 року" , - розповів Яковенко.

Журналіст порівняв Україну з гранітом, стверджуючи, що коли на нього чиниться значний тиск, то він не тріскається, а перетворюється на алмаз.

"Для Путіна це зовсім непереборна перешкода. Нічого він не може з вами вдіяти. Він здохне. Путін, роблячи велику та потужну Росію, розбив її про Україну" ,
– зазначив Яковенко.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Варто зазначити, що навіть масований ракетний обстріл України тисне на Путіна. Він чекає на зовсім іншу реакцію українців, а вони навпаки ще більше зляться на Росію і ще старанніше підтримують українську владу та армію.

Читайте також: