Професійний український синоптик розповів українцям, якою буде погода у найближчому майбутньому. Є відомості про те, що морози повинні закінчитися і їм на заміну прийде потепління.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «ТСН»

Насамперед слід повідомити, що 2 грудня на території України царюватиме погода з невеликими морозами та сонячним небом. Щодо холодної температури повітря, то вона буде приблизно до 10-12 грудня, після чого прийде потепління.

Народний синоптик Станіслав Щедрін сказав, що по всій Україні, крім півдня, температура буде близько -3 градусів нижче за нуль вдень і від -7 до -14 морозу в нічний час доби.

«По всій країні, за винятком півдня, температура повітря знизиться вдень до -2-4° морозу і до -7-14° ночами. Водночас опади припиняться і переважатиме малохмарна та суха погода. десь до 10-12 грудня, а далі знову прийде потепління», – розповів синоптик.

Крім цього, Станіслав Щедрін заявив, що на після 10-12 грудня практично по всій Україні очікується різке потепління. Температура повітря прогріється до +3 градусів вдень, а на півдні буде аж до +9 градусів вище за нуль.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Також синоптикиня Наталія Діденко раніше говорила, що на початку зими варто очікувати похолодання. Однак, на думку більшості синоптиків, грудень буде теплим.

Читайте також:

Переживемо з Божою допомогою: синоптики розповіли, якою буде погода у грудні

Хлопчика не врятували: під Києвом дитина отримала сильний удар струмом. Деталі

Українцям дали прості поради, які допоможуть суттєво економити газ