У зв'язку з тим, що 30 листопада буде День ангела у власників деяких імен, українцям вирішили нагадати, кого їм треба привітати зі своїх близьких. Повідомляється, що 39 листопада День ангела відзначатимуть власники таких імен: Геннадій, Григорій, Захар, Іван, Михайло.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "ТСН"

30 листопада іменини будуть у Геннадія, Григорія, Захара, Івана та Михайла.

Що стосується власника першого імені, Геннадій акуратний і наділений особливою охайністю, міцними нервами і хорошими вольовими якостями. Чоловіки з цим ім'ям серйозні та спокійні, вони націлені на результат і дуже люблять поговорити. Геннадій перекладається як "шляхетне" або "шляхетне походження" з грецької мови.

Григорій означає "несплячий" від давньогрецької мови. Чоловіки з цим ім'ям є душевними та з високою чутливістю. Це свідчить, що вони досить вразливі. Однак вони намагаються завжди бути першими скрізь і приділяють особливу увагу своєму зовнішньому вигляду.

Захар вважається біблійним ім'ям. Його власники спокійні, добродушні та скромні.

Популярні новини зараз

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Показати ще

Іван означає "коханий Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Вони досить доброчесні, спокійні, не люблять поспішати та люблять багато попрацювати.

Михайло у перекладі означає "той, хто як Бог". Вже з малого віку власники цього імені дружелюбні та товариські. Завдяки чудовій комунікабельності з Михайлом легко контактувати. Також він не злопам'ятний і доволі відповідальний у будь-якій роботі.

Читайте також:

Різдво Христове 25 грудня: як у католиків прийнято відзначати свято