Через те, що російські окупанти продовжують свої терористичні акти, на території України склалася сумна ситуація з енергопостачанням. Кожен мешканець столиці відчув на собі, що таке віялові та екстрені відключення від світла. Однак у Києві є багато місць, де можна зарядити свій телефон, і не тільки, коли в багатьох районах немає енергопостачання.

Відповідну інформацію надали на порталі «Оглядач»

Є таке поняття як коворкінги. Це ті місця, які дають українцям унікальні здібності під час відключення від світла. Як відомо, таких коворкінгів уже понад 20 пунктів.

Є відомості, що в мережі оприлюднили спеціальну карту, де можна побачити та дізнатися про місцезнаходження даних пунктів. Завдяки компанії Top Lead українці можуть скористатися цими коворкінгами.

Коворкінги Києва: карта

Їхня енергонезалежність досягається різноманітними шляхами: підключенням до 2 різних ліній електроживлення, які вимикають у різний час, установками генераторів та зарядних станцій, підключенням до 2 або більше інтернет-провайдерів та використанням Starlink.

Популярні новини зараз

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Ви це викидаєте і не замислюєтеся: які відходи врятують вашу моркву від шкідників

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Показати ще

Окрім цього, АЗС стають також енергозалежними. Експерт паливного ринку Сергій Куюн сказав, що близько 80% АЗС вже мають генератори.

"У когось там 50%, але ми бачимо, що вони навіть переміщують залежно від потреби, навіть їх передислокують з одних об'єктів на інші ці генератори. Якось до режиму вимкнення світла адаптуються", – сказав Сергій Куюн.

Читайте також:

Вимикатимуть світло частіше: Зеленський виступив з оголошенням до українців

Не давитесь бутербродами: що корисного та ситного можна з'їсти без шкоди для здоров'я, коли відключили світло та газ

Українцям розповіли, як заплатити за газ, якщо немає зв'язку та світла. Інструкція