Росія продовжує обстрілювати українські об'єкти критичної інфраструктури. Через це у мільйонів українців виникають побутові проблеми та незручності, які дуже ускладнюють життя.

Наприклад, тепер приготувати теплу їжу – справжній виклик для господарок. У рази складніше, якщо у сім'ї більше трьох осіб.

Помитися і випрати - це вершина блаженства, яке недоступне багатьом. Максимум - це вологі серветки, сухий шампунь і трохи води для миття найінтимніших місць. І це не кажучи вже про те, що чоловікам потрібно голитися, а жінкам проводити різні косметичні процедури.

Походити по квартирі в спідній білизні і заснути в улюбленій піжамі - задоволення найвищого рівня. Але коли вдома холодно, то спідня білизна прикрита шарами флісу, а в ліжко потрібно залазити одягненим.

Щоправда, деяким українцям таки щастить. Наприклад, Telegram-канал "Труха⚡️Украина" опублікував відео, на якому дві жінки сушать волосся феном у відділенні "Нової пошти". Повідомляється, що у цьому відділенні люди приходять скористатися послугами електрики. Де жінки волосся вимили - інше питання, швидше за все, що вони проживають десь у сусідніх будинках. Але те, що компанія дозволяє людям скористатися побутовими приладами в блекаут - це просто безцінно.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще