Українцям повідомили про те, якою буде погода у найближчий тиждень. Професійні українські синоптики проробили свою роботу та повідомили, чого чекати від погоди найближчими днями.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «ТСН»

Повідомляється, що найближчими кількома днями практично по всій Україні буде сухо. Український гідрометеорологічний центр та погодні сайти вважають, що вже із завтрашнього дня заморозки змінить тепла погода.

22 та 23 листопада варто очікувати припинення опадів та незначне зниження температури. У нічний час доби у північних, центральних та південних областях України можливий туман, а вітер північно-західний, у західній частині південно-східний, 5-10 м/с. Вночі буде близько -6 морозу, а вдень від -2 до +3 градусів тепла. Південна та західна Україна прогріються до +7 градусів вище за нуль у денний час.

24 листопада на опади також очікувати не варто. Зранку та вночі можливі тумани в багатьох областях. Температура буде від -3 до +2 градусів уночі, а вдень близько +5. На крайньому півдні, у Криму та на Закарпатті повітря прогріється до +6 - +10 градусів вище за нуль.

25 листопада в Україну прийде циклон, який принесе мокрий сніг та дощ у центральну, південну та західну Україну. Вночі очікується до -3 градусів морозу, а вдень – +9 градусів зі знаком «плюс».

Популярні новини зараз

Не лише відключення світла, а й повний блекаут: у ДТЕК сказали, які області під загрозою

Прогноз погоди за народними прикметами: якою буде зима і коли чекати снігового покриву

Оточення ЗСУ у Курській області: Олександр Сирський розповів правду про ситуацію на напрямі

Чим засіяти город восени, щоб ґрунт "воскрес": відновить усі корисні ресурси

Показати ще

У вихідні, 26-27 листопада, південна, центральна та північні області будуть під покровом дощу. Тоді як в решті України буде переважно сухо. У нічний час очікується близько 0 градусів, а вдень – від +4 до +9 градусів вище за нуль.

Читайте також:

На роботу доведеться пливти човном: синоптики розповіли про погоду в Україні на 21 листопада

Мокрий сніг та ожеледиця: синоптики попередили про небезпечну погоду найближчим часом

Кучугури по коліно та мороз -17. Якою буде погода в Україні в перший місяць зими