Запорука смачних сирників - якісний сир. Обов'язково беремо для виготовлення сирників натуральний сир жирністю 9-18%, без замінника молочного жиру.
Яйця також краще використовувати великі, свіжі, бажано домашні.
Сир розминаємо вилкою. Дивитися потрібно по консистенції сиру: якщо він як би з крупинками, то найкраще протертиме його через дрібне сито, тоді текстура сиру стане більш однорідною.
Додаємо в сир яйце і сіль - розмішуємо.
Далі потрібно просіяти борошно - так воно насичується киснем і готові сирники вийдуть повітрянішими і ніжнішими.
До речі, рекомендується використовувати у випічці борошно не найвищого, а першого та другого сорту, т.к. борошно вищого ґатунку часто буває вибілено за допомогою хлору.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Додаємо борошно в сир і перемішуємо. Додаємо цукор.
Беремо трохи тіста, з нього потрібно сформувати невелику коржик.
Обвалюємо її з усіх боків в борошні, що залишилося. Таким чином, потрібно використовувати все тісто.
У сковороді добре розігріваємо олію. Якщо ви готуєте на олії, використовуйте рафіновану олію, - вона не пригорятиме на сковороді.
Викладаємо сирники та готуємо на невеликому вогні близько 7 хвилин з одного боку. Потім акуратно перевертаємо сирники та готуємо також хвилин 7-10. Можливо знадобиться накрити сковороду кришкою і довести сирники до готовності, щоб серединка теж пропеклася.
Читайте також:
Готуємо гарбузовий пудинг-пиріг: простий рецепт ласощів до чаю
Схочеться добавки: рецепт пирога з цвітної капусти. Займе лише 20 хвилин