Готувати галушки легше, ніж здається, особливо якщо мати справу з якісними продуктами і бути в хорошому настрої.
Для приготування нам знадобиться:
Спосіб приготування:
Для початку необхідно в глибокий посуд налити кефір, додати туди соду, яйця та сіль. Збиваємо все це віночком до однорідності.
Далі просіюємо муку|борошно| і додаємо до кефіру невеликими порціями, щоб уникнути появи грудочок, паралельно продовжуючи перемішувати.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Масу, що вийшла, викладаємо на присипаний борошном стіл і вимішуємо, додаючи необхідну кількість борошна. Тісто має вийти еластичним, але не надто тугим. Приготовлене тісто перекладаємо в миску, накриваємо рушником і даємо відпочити, відставляючи в прохолодне місце на півгодини.
Цибулю ріжемо кільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого кольору. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до цибулі разом із печерицями. Солимо, перчимо і смажимо до готовності.
З прохолодного тіста скочуємо товсті ковбаски, нарізаємо порційними шматочками. Наші галушки відварюємо у підсоленому окропі, доки вони не спливуть. Після декількох хвилин проварювання, необхідно злити воду, і перекласти в друшляк, щоб зайва рідина скла.
Після цього потрібно перекласти галушки в горщики або тарілочки, зверху викладаємо гриби та м'ясо. Можна додати вершкове масло, сметану та столову ложку води. Після цього розігріємо духовку до 200 °C і запікаємо галушки протягом 20 хвилин.
Подавати потрібно із зеленню. Смачного!
Читайте також: