Раніше українцям повідомляли, що Чорноморський військовий флот Росії зменшив кількість «Калібрів» у Чорному морі. Однак необхідно повідомити про неприємну новину, яка насторожує. Повідомляється, що зараз у Чорному морі знову стало на один корабель більше, на борту якого знаходяться надзвукові ракети окупантів «Калібри».

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Українська правда»

Дуже важливо повідомити, що 10 листопада в Чорному морі було помічено 14 ворожих кораблів окупантів. Серед усіх цих кораблів знайшовся і такий, що має на своєму борту 8 ракет «Калібр».

У прес-службі ВМС повідомили, що російські військові сили продовжують контролювати Азовське море та морські комунікації за допомогою одного чергового корабля.

Також прес-служба ВМС вирішила поділитися деталями та розповіла, де і скільки перебуватиме кораблів окупантів: у Середземному морі - 10 ворожих кораблів, з них 5 з ракетами "Калібр", загальний залп який складає 76 ракет, в Азовське море - 24 корабля, Чорне море – 38 суден.

"РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), включно з системою автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних судах в акваторії Азовського моря", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Може знищити цілі міста: вчені розповіли про астероїд "Апофіс", який наближається до Землі

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Читайте також:

"Це рівень": стало відомо, хто заради ЗСУ скуповує найцінніше в українських артистів

Загиблий ваш десятий батальйон: ЗСУ знищили сотні "мобиків" на Луганщині - ЗМІ

Майстер-клас з "утилізації" від ЗСУ: воїн-рекордсмен із РФ протримався в українських реаліях лише 1,5 години