Українцям повідомили про те, що майбутня зима в середньому буде вищою на 1-2 градуси, ніж зазвичай. Однак це не говорить про те, що морозних днів буде набагато менше.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «Телеграф»

Повідомляється, що аномальної зими на території України чекати поки що не варто. Укргідрометцентр вирушив у соціальну мережу, щоб озвучити свої прогнози на зиму в 2022-2023 роках.

За словами синоптиків, їм вдалося вирахувати, що середня температура цієї зими перебуватиме на позначці в нуль градусів. Однак не виключені і коливання в температурі від -5 до +5 градусів вище за нуль.

Крім цього, є відомості про те, що на північному сході країни буде найхолодніше. У Харківській, Сумській, Полтавській областях можливі зниження температури до -15...-20 градусів моторошного морозу. Але тут не потрібно панікувати, оскільки синоптики стверджують, що морози не продовжаться понад 5 днів. Ще йдеться про те, що снігу, на превеликий жаль, буде небагато.

Професійні синоптики сказали, що у грудні буде найтепліша погода. Максимальна температура цього місяця буде близько +6, мінімальна – близько -10 градусів морозу.

Популярні новини зараз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Показати ще

У січні морози стануть суворішими. Середня температура повітря цього місяця знизиться до -2 градусів. Найхолодніше буде вночі з 10 на 11 січня.

Лютий 2023 року буде холоднішим, ніж цього. Температура буде від +6 до -9 нижче нуля.

Читайте також:

Перший сніг та міцні морози: синоптики попередили про різке погіршення погоди

Пора в'язати шкарпетки та купувати термоустілки: українцям розповіли, якою буде погода до кінця листопада