Багато українців переживають щодо субсидій, оскільки опалювальний сезон уже настав. У зв'язку з тим, що через війну жителі України мають особливі фінансові труднощі, їм вирішили розповісти про те, як розподілятимуться субсидії під час опалювального сезону.

Відповідну інформацію надали у соціальних мережах, посилаючись на Дениса Шмигаля.

Прем'єр-міністр України з 4 березня 2020 року Денис Шмигаль заявив, що у 2022-2023 роках українці можуть розраховувати на виплати у вигляді субсидій. Він сказав, що в середньому українці, які мають пільги, отримуватимуть близько 2 тисяч гривень щомісяця.

«Стало відомо, яким буде розмір субсидій під час опалювального сезону! Денис Шмигаль на урядовому засіданні розповів про те, який обсяг допомоги на оплату житлово-комунальних послуг отримуватимуть під час опалювального сезону 2022-2023 років. Очікується, що середній розмір допомоги на оплату комунальних послуг становитиме близько 1,8 тисячі гривень щомісяця. Цього року право на субсидії мають приблизно 2,5 мільйона домогосподарств. Однак, впродовж наступних місяців ця кількість може зрости, адже українці за необхідності можуть подавати заяви на оформлення допомоги. Глава уряду також запевнив в тому, що в бюджеті на поточний та наступний рік достатньо коштів, щоб підтримати найбільш вразливі верстви населення та надати необхідний обсяг допомоги у вигляді субсидій», - сообщается в сети.

Скрін посту у Telegram

Окрім цього, треба нагадати, що українців уже неодноразово попереджали про те, що зима буде неймовірно складною.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Читайте також:

Якщо опалення не буде. У мережі розповіли, як утеплити квартиру підручними засобами

Якщо відключили опалення: як обігріти кімнату за допомогою однієї свічки