У мережі ходить дедалі більше інформації про те, що українцям нараховують неправильні платежі за газ. Одна мешканка України стверджує, що вона отримала подвійну платіжку.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «Обозреватель»

Повідомляється, що українці дуже часто одержують у платежах абсолютно не ті суми, які вони вказували. Однак якщо вони оплачують платіжки на газ за завищеною ціною, їм ніхто не повертає грошей, як не дивно.

Як не дивно, навіть за багатьох процедур, коли українці хотіли повернути свої гроші, їм все одно нічого не давали.

Пенсіонерка Лариса Миколаївна з Білої Церкви зіткнулася точно з такою самою ситуацією, коли їй надіслали платіжки за газ двічі.

За словами пенсіонерки, вони заплатили за газ двічі ще у травні місяці. Вона спочатку заплатила старому постачальнику, а потім і другому, що коштувало їй майже 800 гривень.

Популярні новини зараз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

"Я завжди намагалася платити за комуналку вчасно, щоб уникати боргів. Як тільки прийде платіжка – одразу оплачую. Причому онлайн – мені в цьому хлопці допомагають. Так було і на початку червня: газзбут надіслав квитанцію за травень. Ми й сплатили одразу. Майже 800 грн", - казала українська пенсіонерка.

Щоб спробувати повернути свої гроші, необхідно надіслати заяву з копією паспорта та ідентифікаційного коду (завірені), довідкою з банку з реквізитами карткового рахунку, ПІБ власника документа та дата.

Читайте також:

Ніби тільки з плити: як зберегти блюдо теплим, якщо немає світла та газу

Прийде платити більше: у «Нафтогазі» приписують споживачам зайві куби

Популярний сорт хліба може зникнути з прилавків магазинів