Багато хто, напевно, в курсі, що алкоголь - підступна штука. Почуття веселощів може раптово перетвориться на неадекватність або навіть гірше. Щоб не потрапити в неприємну ситуацію в компанії, експерти вирішили розповісти, як пити алкоголь і не переборщити.
Цю інформацію розмістили на порталі «Alcomag»
Насамперед при застіллі потрібно вибирати правильні закуски. Щоб не давати додаткове навантаження на печінку при питті алкоголю, бажано їсти рослинну їжу та ту їжу, яка багата на вітамін С. Також рекомендується звертати особливу увагу на холодець і заливну рибу.
Щодо жирних страв, то їх краще з'їсти до початку пиття алкоголю. Це допоможе вашому шлунку пом'якшити та уповільнити дію алкоголю.
Крім цього, запиваючи алкоголь солодкою або газованою водою, ви робите собі лише гірше. При такому злитті дратується слизова оболонка. Краще замінити ці напої соком чи компотом.
Якщо людина вирішила використовувати сорбенти для поглинання токсинів, наприклад, активоване вугілля, потрібно врахувати, що після декількох годин обов'язково потрібно полегшитися, інакше препарат почне повертати в організм весь раніше випитий алкоголь.
"Там якась інша дискотека?": Настя Каменських зупинила концерт в Одесі і відреагувала на шум у залі
Помідори з кулак? Легко: один секрет - і сусіди просять живця
Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію
Їж щодня - і серце скаже "дякую": один доступний продукт знижує ризик інфаркту майже наполовину
Крім цього, фахівці у сфері здоров'я рекомендують вживати алкоголь раз на тиждень та у невеликих кількостях.
Читай також:
Як визначити по людині, що вона стала прихованим алкоголіком: прості способи
Справжня броня: названо напої, що відновлюють печінку після алкоголю.
"Зменшує інфаркти": Комаровський назвав безпечну дозу алкоголю