У цього пирога приголомшливий м'якуш – ніжне тісто та соковиті ароматні груші. Відірватися неможливо! Готується пиріг дуже швидко і для його приготування потрібні звичайні інгредієнти, які завжди є в холодильнику кожної господині.
Інгредієнти для тесту:
- 150 р. муки;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 3 яйця;
- 75 г цукру;
- 50 г вершкового масла кімнатної температури;
- цедра половинки лимона;
- 1 ч. л. розпушувача.
Також:
- 3 середні груші;
- 10 г цукру;
- цукрова пудра для посипання.
Насамперед потрібно очистити груші від шкірки, розрізати їх навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо вздовж тонкими смужками.
Для тіста збиваємо яйця, додаючи цукор та ванілін. Маса має збільшитися вдвічі.
Далі додаємо м'яке вершкове масло і знову збиваємо.
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Всипте туди суміш борошна і розпушувача і ретельно перемішайте.
Розподіляємо тісто по дну форми для випічки – найкраще підійде форма діаметром 26 см.
Викладаємо на середину пласта груші так, щоб кожна наступна платівка трохи заходила на попередню.
Посипаємо пиріг цукром і ставимо в розігріту до 180 ° C духовку на 30-40 хвилин.
Читайте також:
Готуємо гарбузовий пудинг-пиріг: простий рецепт ласощів до чаю
Захочеться добавки: рецепт пирога із цвітної капусти. Займе лише 20 хвилин