У цього пирога приголомшливий м'якуш – ніжне тісто та соковиті ароматні груші. Відірватися неможливо! Готується пиріг дуже швидко і для його приготування потрібні звичайні інгредієнти, які завжди є в холодильнику кожної господині.
Інгредієнти для тесту:
- 150 р. муки;
 - 1 пакетик ванільного цукру;
 - 3 яйця;
 - 75 г цукру;
 - 50 г вершкового масла кімнатної температури;
 - цедра половинки лимона;
 - 1 ч. л. розпушувача.
 
Також:
- 3 середні груші;
 - 10 г цукру;
 - цукрова пудра для посипання.
 
Насамперед потрібно очистити груші від шкірки, розрізати їх навпіл, видаляємо серцевину і нарізаємо вздовж тонкими смужками.
Для тіста збиваємо яйця, додаючи цукор та ванілін. Маса має збільшитися вдвічі.
Далі додаємо м'яке вершкове масло і знову збиваємо.
6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК
"Живемо кожен своїм життям": Андрій Бєдняков вперше відверто розповів, чому не хоче повертатися до колишньої
Манікюр, який принесе успіх у 2026: як задобрити Червону Вогняну Кінь у новорічну ніч
Чому городники масово саджають помідори в шкарпетки: божевільний лайфхак, який реально подвоює врожай
Всипте туди суміш борошна і розпушувача і ретельно перемішайте.
Розподіляємо тісто по дну форми для випічки – найкраще підійде форма діаметром 26 см.
Викладаємо на середину пласта груші так, щоб кожна наступна платівка трохи заходила на попередню.
Посипаємо пиріг цукром і ставимо в розігріту до 180 ° C духовку на 30-40 хвилин.
Читайте також:
Готуємо гарбузовий пудинг-пиріг: простий рецепт ласощів до чаю
Захочеться добавки: рецепт пирога із цвітної капусти. Займе лише 20 хвилин
