У зв'язку з тим, що Путін та його окупанти ніяк не перестають тероризувати Україну, весь цивілізований світ став на бік добра. Багато країн світу допомагають Україні протистояти російським терористам, і Латвія не стала винятком із правил.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «24tv»

Вже ні для кого не секрет, що Україна бореться зі справжніми звірами з іншої планети у вигляді путінських окупантів. Через те, що к них нічого не виходить, російський тиран Путін посилив терористичні акти на території України.

У зв'язку з тим, що відбувається, закордонні країни вирішили допомагати Україні, чим вони можуть. З'явилася інформація про те, що Латвія забезпечила українських прикордонників дронами. Про це офіційно заявили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

«Наразі триває реалізація грантового проекту МЗС Латвії щодо передачі безпілотних літальних апаратів для потреб прикордонного відомства України», - повідомляється українському народу.

Завдяки такому повороту подій українські прикордонники зможуть направляти літальні апарати у потрібні для них місця, щоб отримувати важливу інформацію на відстані.

Популярні новини зараз

Її навіть не потрібно варити: рецепт швидкої та апетитної аджики на зиму без болгарського перцю

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Тіна Кароль блиснула "оновленим" тілом: Дан Балан втратив би дар мови

Показати ще

Крім цього, у МВС заявили, що наші прикордонники чудово вміють ладнати з даними латвійськими безпілотниками. Це говорить про те, що для ефективного застосування для даної техніки не знадобиться додаткової підготовки персоналу операторів.

Читайте також:

Переходимо на гусениці: Притула оголосив про збирання допомоги для ЗСУ. Купуватимуть "Спартани"

ЗСУ почнуть заходити до Криму: в українській розвідці поділилися добрими новинами

Росіяни моляться: ЗСУ показали, як працюють по окупантах дронами-камікадзе. Відео