Українцям повідомили приємні новини щодо повернення енергопостачання. Цілком імовірно, що вже найближчим часом зникнуть проблеми з відключенням від світла. Також з'явилися відомості, що потрібне для того, щоб відновити критичну інфраструктуру України.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі Focus

Є інформація, що українські енергетики роблять усе можливе, щоби відновити наслідки російської бомбардування. Вони ретельно намагаються цілодобово, щоб дати українцям світло.

За словами міністра енергетики Герман Галущенко, ракети російських окупантів знищили чималу частину критичної інфраструктури України. Через те, що близько половини теплових потужностей, що генерують пошкоджено, знадобиться мільярди доларів на відновлення.

Герман Галущенко також сказав, що з Європи вже прибуло необхідне обладнання, а українські партнери роблять все можливе, щоб вирішити проблему з енергопостачанням.

Крім цього, міністр закордонних Справ України Дмитро Кулеба заявив: «Українські дипломати перебувають у постійному контакті з партнерами та докладають максимум зусиль для того, щоб у будинках українців були світло, тепло та вода. Ми залучаємо необхідну допомогу та обладнання для подолання наслідків терористичних ударів Росії по критичній інфраструктурі України».

Популярні новини зараз

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Тепер розпочнуться важкі часи: українців у Німеччині позбавляють статусу тимчасового захисту – що треба знати

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Цілком реально, що українські чиновники зможуть досягти успіху з європейськими партнерами і в найближчому майбутньому проблем із електропостачанням не буде.

Читайте також:

Названо райони Києва, де розпочнуться додаткові відключення світла

Три області запровадили суворіші графіки відключення світла. Кого це торкнеться