Професійний британський військовий та колишній полковник сказав, що окупанти програють війну в Україні, і це означає, що Путін готовий йти на крайнощі.

Цю публікацію розмістили на порталі "Обозреватель".

Геміш де Бреттон-Гордон, який відомий як Колишній глава підрозділу з хімічної зброї армії Великобританії, сказав, які дії може робити Путін у найближчому майбутньому.

За його словами, російський диктатор може не витримати та піти на ядерний удар.

«Було б неймовірним, щоб Путін застосував тактичну ядерну зброю. Однак Путін продовжує робити неймовірні речі. Тому я не думаю, що ми можемо виключити той факт, що він не буде застосовувати таку зброю. Він призначив Сергія Суровікіна, відомого як "генерал "Армагеддон", якого я дуже близько бачив у Сирії», - заявив Геміш де Бреттон-Гордон.

Крім цього, колишній полковник сказав, що потрібно цілком серйозно ставитись до того, що Путін може застосувати біологічну чи ядерну зброю.

Популярні новини зараз

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

«Нещодавні розмови про брудні бомби справді для нас найважливіша тема, на якій ми маємо зосередитися, тому що Путін сказав, що збирається вимкнути світло та відключити опалення в Україні, і всі теракти за останні кілька днів справді підкріпили це», - продовжив Геміш де Бреттон. -Гордон.

Також він прокоментував ситуацію з терактом на території України та підсумував: «Найбільшою загрозою, на мою думку, є подальше відключення електрики та атомних електростанцій, що, як сказав Путін, він зробить. Для цього йому потрібно їх підірвати чи підпалити».

Читайте також:

Таке вперше в історії: до британського суду направлено позов проти ПВК «Вагнер» та путінської верхівки

Жданов розповів, що станеться, якщо Путін зможе залишити Україну без тепла