Гарбуз для пюре потрібно очистити, порізати шматочками. Краще використовувати столові сорти. Вони відрізняються яскравою м’якоттю, солодкістю, соковитістю. Яблука можна очистити або використовувати разом зі шкіркою, в залежності від вибраного рецепту. Вони готуються швидше гарбуза. Річним сортам достатньо кількох хвилин, щоб розваритися.
Як і чим можна подрібнювати пюре:
• блендером, комбайном;
• м’ясорубкою;
• протирання через сито;
• товкачем, толкушкой для картоплі.
Пенсії виростуть з 1 грудня: шукайте себе у списку
Нові графіки відключення світла: все кардинально зміниться
Сніг випав несподівано, а удобрити город не встигли: чи є сенс вносити підживлення після цього
Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"
Що кладуть для смаку:
• лимон або суху кислоту;
• цукор, мед, сиропи;
• прянощі (ванілін, корицю, імбир).
В блюдо можуть додаватися і інші фрукти, овочі. Найчастіше це морква чи груші.
Очищену від шкірки, промиту м’якоть гарбуза потрібно порізати кубиками, скласти в каструлю, додати 0,5 склянки води і варити під кришкою хвилин десять.
Яблука очистіть, наріжте, додайте до гарбузі. Насипте трохи подрібненої цедри.
Закрийте каструлю кришкою, готуйте на маленькому вогні до м’якості яблук з гарбузом.
В кінці додайте цукор.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Корисно для жінок і чоловіків: що станеться з вашим тілом, якщо їсти гарбузове насіння щодня
Як правильно варити гречку. Помилки, які допускають майже всі господині