- серце;
- печінка;
- легені;
- цибуля - 3 шт;
- сіль, спеції.
Для приготування лівера знадобляться серце, печінка та легені – інгредієнтів потрібно брати приблизно однаково.
Усі інгредієнти потрібно добре промити, прибрати прожилки та нарізати невеликими шматочками. Покласти в каструлю, залити водою, посолити та варити близько 2 годин.
Цибулю ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо трохи золотистого кольору.
Додаємо до цибулі наш фарш, перемішуємо, при необхідності солимо, додаємо спеції та обсмажуємо пару хвилин.
Читайте також:
Як вибрати смачне та якісне сало: фахівці розкрили хитрощі
Популярні новини зараз
Показати ще
Рання зима, сніг та люті морози від -10: погода готує аномальний удар
Мобілізація забере кожного: ТЦК "зіллються" з податковою, "ухилянтам" не залишать шансів
Чому абрикос цвіте марно: один весняний день, що вбиває 90% майбутнього врожаю
Мобілізація українців за кордоном: "ухилятнів" почали обчислювати
Найкраще робити запаси: в Україні подорожчало сало. Скільки коштує кілограм
Маринуємо варене сало на зиму: врятує будь-якої миті, навіть якщо закриють магазини
