- серце;
- печінка;
- легені;
- цибуля - 3 шт;
- сіль, спеції.
Для приготування лівера знадобляться серце, печінка та легені – інгредієнтів потрібно брати приблизно однаково.
Усі інгредієнти потрібно добре промити, прибрати прожилки та нарізати невеликими шматочками. Покласти в каструлю, залити водою, посолити та варити близько 2 годин.
Цибулю ріжемо невеликими кубиками і обсмажуємо трохи золотистого кольору.
Додаємо до цибулі наш фарш, перемішуємо, при необхідності солимо, додаємо спеції та обсмажуємо пару хвилин.
Читайте також:
Як вибрати смачне та якісне сало: фахівці розкрили хитрощі
Популярні новини зараз
Показати ще
Більше не видаватимуть готівку на відділеннях "Нової пошти": що змінилося з 1 квітня 2025 року
5 "злих" сусідів для капусти: ці рослини можуть позбавити вас урожаю
Українці масово позбавляються доларів: вклади у валюті падають, що обрали "на заміну"
Зростання пенсій, обвал цін на ліки, масова мобілізація, заборона на риболовлю та лікарняні: квітень багато змінить
Найкраще робити запаси: в Україні подорожчало сало. Скільки коштує кілограм
Маринуємо варене сало на зиму: врятує будь-якої миті, навіть якщо закриють магазини