У мережі з'явилася неприємна інформація щодо віялових відключень від світла у столиці України. Відомо, що у киян не буде світла ще більше. Тож мешканцям Києва було озвучено про плани щодо нових графіків.

Цю інформацію надали на порталі новин « РБК-Україна »

У зв'язку з тим, що у Києві та Київській області постраждала критична інфраструктура через російські ракетні удари, було ухвалено рішення змінити графік віялових відключень від світла. Найголовніше в тому, що відключення від світла може бути до 6 годин.

Дмитро Сахарук, відомий як виконавчий директор ДТЕК сказав: «Я думаю, що через день-два ми зможемо показати графіки, вони не будуть приємними. Кількість годин, протягом яких потрібно буде залишатися без світла, на жаль, має бути збільшена».

Крім цього, Дмитро Сахарук попередив про те, що відключення від електропостачання будуть ще довшими: «Тобто, можливо, частіше вимикалися, але на менший період часу. Із цим є також певні технічні складності – у Києві десятки тисяч будинків та їх вимкнути та включити назад теж велика робота».

Також гендиректор ДПЕК сказав, що існують такі будинки, до яких потрібний особливий підхід, тому там відключення може не співпадати з графіком.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

«Є будинки, які не можна вимикати через те, що вони мають об'єкти критичної інфраструктури, вони вбудовані прямо в будинок. Наприклад, зв'язок, склад зберігання вакцини, сервери провайдерів та інші елементи інфраструктури – водопостачання, теплопостачання», - звернувся до українців Дмитро Сахарук.

Читайте також:

У Чорному морі помітно зменшилася кількість російських бойових кораблів. Але з'явився підводний човен з ракетами

Як увімкнути електричні прилади після відключення світла, щоб вони не згоріли