Кожен новий день несе у собі певну енергетику. І дуже багато хто пов'язує це з днем ​​ангела, коли прийнято почитати святого покровителя, ім'я якого носить людина. Цей день також називають іменинами.

Іменини 28 жовтня – Денис, Дмитро, Юхим, Іван, Лук'ян, Семен.

Денис

Денис - любитель галасливих заходів та вечірок. Легко справляється з аналітичною роботою, і в той же час має непогану уяву і креатив. А тому здатний поєднувати різні види діяльності – починаючи від театру, закінчуючи бухгалтерією. Зазвичай є яскравою особистістю, з якою цікаво проводити час.

Дмитро

Дмитро це завжди надійний і добрий друг, з яким не нудно і який завжди допоможе. Аналітичний розум і кмітливість Дмитра допомагають йому швидко просуватися кар'єрними сходами, вибудовувати вигідні та потрібні знайомства. Дмитро зазвичай справляє гарне враження на людей. З них виходять хороші чоловіки та люблячі батьки.

Юхим

Мрійливий Юхим наскрізь бачить людей, і може порозумітися з будь-яким. Переборчивши у друзях, довго шукає своїх людей, яким можна довіритися. Те саме стосується жінки - шукатиме ту саму, поки не знайде.

Іван

Іван – спокійний та розважливий, дуже ретельно продумує кожен свій крок. Є лідером, працюючий та відповідальний. Зазвичай подається в інженери та технологи. У сімейних відносинах Іван – це зразковий чоловік та чудовий батько.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

Лук'ян

Лук'ян – це скромний і м'який хлопець, який вирізняється незвичайною дружелюбністю. Його добротою часто користуються інші. Легко піддається впливу, нею часто перекладають відповідальність, а й не пручається.

Семен

Семен - це завжди енергійний, наполегливий і самозакоханий хлопець. Енергійність йому властива на початку будь-якого задуманого заходу, а завзятість дозволяє його довести до кінця. Однак він дуже уразливий, і при цьому не мстивий.

Читайте також: