У соціальній мережі з'явилися досить жахливі кадри, на яких можна побачити, як легендарний гонщик Ф-1 Фернандо Алонсо зазнав дикого зіткнення на трасі. Це сталося під час перегонів на Гран-прі США.

Відповідні кадри були продемонстровані в обліковому записі «f1» у Instagram.

Знаменитий гонщик Фернандо Алонсо є колишнім чемпіоном і одним із найперспективніших і найвміліших гонщиків сучасності. Після того, як він заявив у 2020 році, що повертається, він зазнав жахливого зіткнення.

Його автомобіль "Астон Мартін" влетів у болід дворазового чемпіона світу на величезній швидкості. Після зіткнення машина Алонсо відлетіла убік, і він врізався у відбійник.

"Той факт, що Фернандо Алонсо після цього продовжував перетинати фінішну межу в P7 ......", - підписаний пост у соцмережі.

Численна закордонна аудиторія, яка стежить за кар'єрою легендарного гонщика, буквально втратила дар мовлення від таких жахливих кадрів. Фанати Фернандо Алонсо не змусили на себе чекати і почали писати відгуки під відеороликом.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Навіть "смужку" показала: відома українська блогерка похвалилася "дорослими фото"

Показати ще

«Він знав, що треба тримати мову за зубами, тому що батько цього хлопця буде його босом», «Алонсо, найкращий гонщик на даний момент», «ти знаєш, у чому найбільша несправедливість, мої брати та сестри не дали мені це подивитися , Тому що були міньйони », - пишуть користувачі соцмережі.

Скрін коментарів

Дідусь на старому Москвичі-2141 провчив мажорів на крутих машинах. Відео гонок

Такий би для села: у мережі продають унікальний Москвич для перегонів бездоріжжям