Осінь – це час щедрих дарів! Одним із них є гарбуз. Цей чудовий овоч поєднує в собі цілющі властивості та відмінні смакові якості. Дивлячись на гарбуз, починаєш думати, що він увібрав у себе всю силу природи та золоті промені літнього сонця, і готовий поділитися цими корисними властивостями з нами.
Страви з гарбуза зустрічаються у кулінарних традиціях багатьох країн. Знайшла вона широке застосування для приготування перших та других страв, каш та десертів. Пропонуємо Вам скористатися можливістю та приготувати корисний та смачний пиріг-пудинг для всіх членів родини.
Продукти:
- 600 г гарбуза;
- 1 ст цукру;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 3 шт. яйця;
- 100 мл масла;
- 2 ст борошна;
- 1 ч.л розпушувача.
Приготування слід розпочати з очищення гарбуза. Очищаємо гарбуз від шкіри та нарізаємо його на невеликі шматочки.
Гарбуз, нарізаний шматочками, заливаємо водою, ставимо на середній вогонь і варимо до м'якості (15-20 хвилин).
Готовий гарбуз потрібно трохи остудити, злити воду (якщо залишилася) і збити занурювальним блендером у консистенцію пюре.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Окремо яйця збиваємо з цукром до пишності, додаємо їх до гарбуза і перемішуємо до однорідної маси.
Просіяне борошно з'єднуємо з розпушувачем, введемо частинами в основну масу.
Форми для випічки змащуємо олією і можна присипати сухарями. Викладаємо тісто, вирівняємо і випікаємо при 170 градусах 40 хвилин.
Подавати такий пиріг найкраще з ягодами та сметаною.
Читайте також:
Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт
Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса