Повномасштабна війна, яку розв'язала Росія на території України, наочно показує всі «сили» російської армії. Путін уже програв, але ще борсається у передсмертних конвульсіях.

А в Кремлі все йде своєю чергою, і шахові фігури пересувають шахівницею зі швидкістю світла. Там уже обговорюють призначення на керівну посаду в міноборони РФ генерал-полковника Олексія Дюміна, який раніше був охоронцем Володимира Путіна, а зараз очолює Тульську область. Ще небагато, і у охоронця «П'ятірочки» з'явиться шанс.

Докладніше про це інформує Обозреватель.

Повідомляється, що кандидатуру Дюміна лобіює голова Чечні Рамзан Кадиров та голова ПВК "Вагнера" ​​Євген Пригожин.

Джерела наближені до Кремля вважають, що у разі ще більшого погіршення ситуації на фронті Сергій Шойгу піде у підпіллі (і не факт, що живим).

Про Дюміна відомо небагато. Родом із Курська, йому 50 років. У минулому він багато років служив в охороні Путіна. У 2014 році отримав Зірку героя Росії (проте не повідомлялося, за що саме). Невідомо також і те, чи носив він «особливу» валізку за Путіним і чи подавав туалетний папір.

Популярні новини зараз

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Може знищити цілі міста: вчені розповіли про астероїд "Апофіс", який наближається до Землі

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Показати ще

Інсайдери інформують, що зараз у Кремлі серйозний кадровий голод ніхто не розуміє, де брати фахівців. Тому Кадиров просуває свою людину.

Читайте також:

У мережі показали гарем Путіна: деякі жінки мають золоті зуби зі стразами. Відео