Багато українців моляться Богові про швидке припинення війни. Найвідчайдушніші пішли на крайні методи і звернулися до магії. А хтось шукає відповіді на запитання в інтернеті, слухаючи та читаючи міркування різних екстрасенсів та магів.

Так, один відомий український екстрасенс та таролог Людмила Хомутовська розповіла, коли закінчиться війна Росії з Україною. Докладніше про це інформує сайт Главред.

Згідно з її розкладом на картах, українсько-російська війна має закінчитися в період з березня по квітень 2023 року. За словами екстрасенсу, весна буде вирішальною у цьому протистоянні.

Варто відзначити, що багато астрологів і екстрасенсів сходяться на думці, що навесні все вирішиться. Власне, і військові аналітики вважають, що взимку буде певне затишшя, а вже навесні протистояння продовжиться з новою силою, проте переваги на фронті залишаться за Україною. Багато хто вважає, що ближче до літа українські війська вийдуть на території окупованого Криму для його звільнення. Більшість військових експертів, а також екстрасенсів вважають, що у Кремлі відбудеться переворот і Путіна посунуть з його посади.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Показати ще