Українська влада вживає всіх необхідних зусиль для того, щоб забезпечити українцям максимально комфортні температурні умови у житлах. Проте українці й самі повинні вчинити деякі дії для забезпечення теплоти у своїх будинках.

Наприклад, утеплювати металопластикові вікна. Детальніше про це інформує РБК-Україна .

Утеплювати необхідно не тільки металопластикові, але і дерев'яні вікна. Фахівці стверджують, що основна тепловтрата приміщення відбувається саме через вікна. Але якщо дерев'яні вікна просто утеплити, за наявності певних підручних засобів, то для утеплення металопластикових необхідно вдатися до хитрості.

Найчастіше тепловтрати відбуваються через ущільнювачі, откоси, підвіконня та відливи. Тому необхідно перевірити стан у цих місцях. Експерти зазначають, що утеплювати ущільнювач неможливо, його потрібно замінити на новий. Ущільнювач повинен легко піддаватися тиску, а якщо він потріскався і застиг, його необхідно змінити. Щоб утеплювати підвіконня потрібна монтажна піна та штукатурка. Для цього необхідно прибрати стару монтажну піну та замінити її на нову, а опісля заштукатурити гіпсом. Для того, щоб утеплювати укоси, потрібна консультація фахівця. Тут знадобляться мінеральна вата та теплоізоляційна штукатурка.

Скло вікон можна утеплити за допомогою теплозберігаючої плівки для вікон, що наклеюється поверх скла.

Однак краще спочатку витратитися і поставити хороші двокамерні вікна. І найняти спеціаліста, який добре утеплить вікна зовні, та зсередини.

Популярні новини зараз

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Читайте також: