Піллінги, ботокси, пудрове напилення, різні корекції, вії, нігті, губи... Складно зустріти жінку, яка б хоч раз не користувалася послугами косметологів.

А косметика – це зовсім маст хев на кожен день. Але з урахуванням холодів, що наближаються, варто бути особливо уважним до косметичних засобів. Видання «РБК-Україна» інформує про те, які засоби для макіяжу слід виключити у холодну пору року.

Тональна основа, що містить спирт. В її основі лежать речовини, які пересушують шкіру. Потрібно використовувати іншу тональну основу, яка містить у собі SPF-захист.

Матова помада. Будь-яка матова помада, навіть нюдових відтінків, підкреслює шорсткість поверхні губ. Слід користуватися звичайною гігієнічною помадою або зволожуючою губною помадою у різних колірних відтінках.

Масляні креми та тональні основи. Такі засоби забивають пори, не дають шкірі дихати, провокують висипання та алергічні реакції.

Брускове мило. Часто жінки вважають за краще використовувати косметичне брускове мило для вмивання. Однак йому властиво пересушувати шкіру, оскільки вона має високий рівень Ph. Замість цього необхідно використовувати м'який засіб для чищення на основі масел.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Гелі або пінки для вмивання. Вони здатні зневоднювати шкіру обличчя. Краще замінити на м'яке молочко для вмивання.

Читайте також: